?

Log in

No account? Create an account

Yay i have arrived =D

Zoals jullie ondertussen misschien wel weten ben ik eersgisteravond (zaterdagavond) aangekomen op Bryant University. Het viel eerst een klein beetje tegen, ik was nogal eenzaam etc, vooral toen ik alleen op mijn kamertje kwam te zitten.
Verder viel het allemaal reuze mee, de nederlandse groep is heel gezellig (met de andere mensen heb ik nog niet echt kennis gemaakt). Ik denk dat ik de andere mensen wel ga leren kennen als we een beetje de lessen gaan volgen. Ik zit met 1 nederlands meisje nog in de klas, Nikki. Verder zijn hier vooral veel duitsers en verder noren, zweden en nog meer mensen uit europa.
Het eten is hier behoorlijk lekker eigenlijk, ik had het slechter verwacht. Je kan kiezen uit heel veel dingen en ook dingen als sla en fruit zijn volop aanwezig.
We zijn dus onderverdeeld in klassen, ik zit in D4. Met die klassen krijgen we een beetje les in engels, current issues, geschiedenis en life in america, zodat we iets meer te weten komen over het leven in Amerika.
Onze lerares heet Karen, en we hebben van haar een soort ketting gekregen met een 'crawfish' eraan, ons volleyballteam voor aankomend volleyballtournooi heet ook "Karen's Crawfish' :P
We worden goed beziggehouden hier met veel verschillende activiteiten, zo is er vanavond een karaokefeest met Ben en Jerry's ijs enzo <3. Morgen gaan we naar de mall en we gaan ook nog naar Boston en naar Newport. We gaan nog naar United Skates of America en naar een Paw Sox wedstrijd, dus dat wordt allemaal heel erg vet. Er zijn ook veel dingen te doen na de lessen, zoals kooklessen, arts en crafts, films en dat soort dingen.
Nu ga ik afsluiten, ik zal jullie nog wel op de hoogte stellen van het bezoekje aan de mall :P

Juist ja

Een kleine wijziging in de plannen. In plaats van bij Renee Larkins kom ik nu te wonen bij Lenore Turner, een directrice van een basisschool geloof ik. Ze woont in Memphis zelf en volgens de REC was haar huis het enige in de regio vanwaar je kon lopen naar winkels enzo xD. Belooft wel weer aangenaam te worden want wonen in een stad heb ik altijd al eens willen doen stiekem.
Blijft natuurlijk dat het een beetje vreemd is dat ze me eerst vertellen dat ik bij mevrouw Larkins kom, terwijl het volgens de REC helemaal nooit het geval is geweest.
Maargoed, het zal allemaal wel weer goed komen. Ik mail alleen de laatste tijd vaker dan ik ooit heb gedaan lijkt het wel xD Nog maar 5 daagjes en dan is het zo ver en ik kan echt absoluut niet wachten :D Ik moet alleen wel nog even uitvissen hoe livejournal helemaal werkt, ook in verband met het posten van foto's en dergelijke.
Tot de volgende keer maar weer!

Visum ontvangen!

Yay 5 minuten geleden heb ik mijn visum ontvangen om naar de VS te gaan :D Ik kom terecht in Mississippi, bij mevrouw Larkins en haar dochter Jessica. Ook verblijft daar nog een uitwisselingsstudente, een duits meisje (haar naam ben ik vergeten, iets met Kristin geloof ik). Dit adres is echter maar tijdelijk en het is de bedoeling dat ik daar maar een paar weken blijf, totdat ze een anders gastgezin voor me hebben gevonden.
Ondertussen moet ik nog veel te veel doen en ben ik overal veel te lui voor, dus alles schiet weer lekker op. Koffers pakken, kijken welke kleren ik mee ga nemen etc etc, en voor dat alles heb ik nog maar minder dan een maand ._. hoe snel gaat de tijd!
Afijn het visum is dus binnen en het moment van vertrek komt nu wel gevaarlijk dichtbij. Nog steeds een beetje een vreemd gevoel dat ik daadwerkelijk 10 maanden weg ga zijn :P ik vrees dat ik dat pas ga beseffen als ik er eenmaal ben xD

Lekker laat, maar LSD foto's nog :P

Zie hier de foto's die ik heb opgegraven uit de diepste diepten van mijn digitale camera'tje :P een beetje aan de late kant maar toch, viel spaß! 
Een echte Livejournal voor mij xD

Zodat geïnteresseerden ook eens kunnen lezen wat ik meemaak :P ofzo. 
Vooral in de aanloop naar mijn Amerika-avontuur van essentieel belang.
Momenteel heb ik nog niks te melden maar ik weet zeker dat dat nog komt.

Latest Month

March 2009
S M T W T F S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031