?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Alweer bijna 9 weken voorbij!

Naarmate ik hier meer en meer gewend raak lijkt de tijd steeds sneller te gaan. Volgende week hebben we al de 9-weeks tests, een soort toetsweek waarin je toetsen hebt over alles wat je de afgelopen 9 weken hebt behandeld (en waar je ook al tussendoorse toetsen over gehad hebt). De 9-weeks toetsen wegen alleen zwaarder geloof ik.
Ik keek dus in mijn agendatje (we hebben er een van school gekregen, heel handig, staan ook alle vakanties enzo in en dagen waarop er een footballgame is) en ik schrok me te pletter... 9 weken al voorbij!
Ondertussen is er hier niet heel erg veel bijzonders gebeurd, maar ik zal iedereen toch even op de hoogte houden van allerlei dingen ^^

Ondertussen ben ik in 1,5 maand 4 kilo aangekomen, dus dat gaat weer lekker :P Ik probeer een beetje te bewegen enzo maar nu heb ik blaren van men sportschoenen dus het schiet weer niet op :P
Afgelopen week was behoorlijk hectisch, het was namelijk homecoming week. Ik weet niet precies wat het inhoudt en waar het voor dient, maar het komt erop neer dat iedere dag een ander thema had (Maandag: Camoday, Dinsdag: Teamday, Woensdag: Superheroday, Donderdag: Themeday en Vrijdag: Spiritday) en dat je geacht werd gekleed naar het thema op school te verschijnen.
De eerste dag was voor mij dus al problematisch... ik kan me niet eens meer de laatste keer herinneren dat ik kleren met camouflagekleuren had... Ik heb het er dus maar bij gelaten en me verwonderd over de hoeveelheid mensen die echt verkleed naar school komen (dat waren er nog behoorlijk wat). De tweede dag faalde ik ook wat betreft de kledij... je moest namelijk kleren van een team aantrekken (ongeacht welk team). Heel veel mensen kwamen in Ole Miss en Mississippi State (universiteiten) kleren aanzetten, ook van footballteams enzo waren er veel aanwezig, maar wie mij een beetje kent weet dat er van geen enkel sportteam wat in mijn kast te vinden is.
Superheroday was volgens mij echt wel de grappigste dag.. iedereen verkleed als superhelden (of villains natuurlijk) Ik heb een paar wonderwomans voorbij zienkomen, Batman, the Joker (van Batman) en nog veel meer anderen..
Themeday was ook wel geinig, iedere klas (Freshmen, sophomores, juniors en seniors) had een eigen thema, seniors hadden Greece en op die dag kon je dan verkleed komen naar je thema..
Vrijdag was spirit day, die dag hadden we ook een peprally (de sportteams voorgesteld en cheerleaders die kunstjes doen) en iedereen was in blauw & oranje (ik alleen in blauw vanwege de afwezigheid van oranje in mijn garderobe). Ook werd de Homecoming court voorgesteld en er was 's avonds een footballgame, waar ik naartoe ben geweest.
Mijn allereerste footballgame! Wat een belevenis :P Ik moet eerlijk zijn, het spelletje zelf was nogal saai (een stelletje knullen in strakke broekjes rennen achter een bal aan en gooien elkaar behoorlijk hard op de grond) maar de belevenis was echt heel leuk :D Ik heb men gezicht laten schilderen (ik geloof dat de foto op photobucket staat, de link geef ik straks) en de band speelde en de Homecoming Queen werd gekozen in de pauze.
Ongelooflijk trouwens hoe gevaarlijk football nog kan zijn.. volgens mijn versgemaakte vriendinnetje gebeurt het regelmatig dat mensen sleutelbenen en benen breken en daarom stond er de gehele wedstrijd ook een ambulance aan de kant van het veld :S. Maargoed.
Christin en ik hebben een supercoole wandelroute ontdekt xD (voor zover wandelroutes supercool kunnen zijn dan toch). Hij loopt zo langs de rivier en allemaal mooie huizen en dan terug langs een parkje.. We hebben er foto's van genomen voor de gelegenheid ^^

s30.photobucket.com/albums/c305/RidePi/mississippi%20park%20lol/

Verder hebben we afgelopen zaterdag een kleine get-together gehouden bij Isak (een zweedse uitwisselingsstudent) thuis. Zijn gastmoeder had voor pizza, sandwiches en fruit (verse ananas!) gezorgd (uiteraard veel te veel, maar o zo lekker) en we hebben een film gekeken (We zijn in dit geval Isak, Sara(Finland), Martine (Noorwegen), Christin en ik). Daarna werden Christin en ik door Jennifer opgehaald (De ex-schoondochter van Lenore) en daar zijn we blijven slapen, omdat Lenore zo laat niet meer graag terug wou rijden naar Southaven vanuit Memphis en zij toch in de buurt wonen. Ik heb niet echt lekker geslapen daar for some reason en de volgende dag stonk ik naar de rook en kreeg ik een hoestaanval (de oma was aanwezig en die rookte ongeveer 3 sigaretten in 10 minuten) Ik ben maar naar de keuken gevlucht :P
Verder begin ik toch wel te merken dat ik iedereen zo een beetje begin te missen. :(
Tot van het weekend maar weer,
Knuffel Rianne

Comments

( 3 comments — Leave a comment )
(Anonymous)
Sep. 23rd, 2008 01:23 pm (UTC)
He Rietjuh,
Ik begrijp nog 15 kg te gaan :)
Wordt geen Brugge met chcolade restaurant he .....
Weer een leuk geschreven stuk.
Ik mis je hier ook hoor meisje, maar voor je het weet is het al weer volgend voorjaar.
Dikke kus mama
(Anonymous)
Oct. 18th, 2008 08:13 pm (UTC)
joehoe rianne
We zijn natuurlijk wel benieuwd hoe het verder met je gaat.
Komt er nog een vervolg??

:) mama
(Anonymous)
Oct. 29th, 2008 07:27 pm (UTC)
Rianneee....

ik wil een update =P

alles goed daar?

knuffel, Tessa
( 3 comments — Leave a comment )

Latest Month

March 2009
S M T W T F S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Page Summary

Powered by LiveJournal.com
Designed by Taichi Kaminogoya