?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Ai etc.

Joepie! Wederom een post (duurt wel weer eventjes maar zo veel gebeurt er nou ook weer niet).
Deze keer toch wat slechter nieuws.
Afgelopen donderdag was ik na schooltijd eventjes naar de w.c. gegaan, en uit gewoonte had ik mijn tas buiten laten staan. Ik kwam uit het hokje en men tas was weg! Ik in paniek natuurlijk... Gelukkig kwam er een lieve lerares aangelopen die me vroeg wat er gebeurd was en toen ik het vertelde nam ze me mee naar het kantoor van de assistent-directeur, die meteen op de videocamera keek en er zo achter kwam wie mijn tas had meegenomen.
Ik was een beetje in shock, maar de volgende dag had ik mijn tasje alweer terug (behalve de portemonnee natuurlijk, het gezeik met de bankpas begint opnieuw...). En dan is Amerika natuurlijk een van de weinige landen waar mensen die een tas stelen op school met handboeien afgevoerd worden door de politie, behoorlijk spannend dus.
Omdat ik toch behoorlijk van streek was heeft Lenore mij en Christin mee uit eten genomen naar een restaurant dat Denny's heet, waar ze vreemd genoeg 24 uur per dag ontbijt serveren :P Ik heb dus voor mijn avondeten pannekoekjes en scrambled eggs gegeten.. niet verkeerd al zeg ik het zelf.



Op dezelfde dag dat men tas gestolen werd (donderdag 27 augustus) had ik eerst 's ochtends het vervelende nieuws te horen gekregen dat Arjan deze kerstvakantie niet mag komen, zelfs het hoofdkantoor van EF in Boston zei het.. Hij is nog geen 21 en heeft daarom een begeleider nodig ofzo, en ook kan hij geen hotelkamer krijgen voor z'n 21e.

Anyways dan komen nu een beetje de leuke dingen. Afgelopen weekend was een lang weekend (Labor Day ofzo) en toen was daar ook het Memphis Music & Heritage Festival (foto's komen nog). Allemaal stoere bandjes en kraampjes en al met al gewoon heel gezellig.

Ondertussen beginnen we hier de gevolgen van Gustav een beetje te voelen, er staat een harde wind en volgens de leraren gaat het de komende week alleen maar regenen. Ook hebben we nog eens goed uitgelegd gekregen wat we moeten doen mocht het tornadoalarm afgaan (!!!!!).
Daar is waar wij wonen (het centrum van Memphis) niet echt sprake van, maar op school (Southaven High School, google maps het maar als je wilt) misschien dus wel.
Over school gesproken, het is echt een beetje belachelijk makkelijk... We hebben morgen een toets Spaans en de woorden die je moet kennen (een paar onderdelen van een computer en wat dingen als: open je boek en mag ik naar de w.c.) staan er naast en je moet ze net maar matchen met het juiste plaatje :P Zoiets ben ik zelfs van de brugklas niet gewend eigenlijk.. Verder gaat alles toch wel goed, de mensen zijn heel aardig hier en ik begin al een beetje vrienden te maken ^^

FOTO'S MEMPHIS MUSIC & HERITAGE FESTIVAL zijn eindelijk aanwezig op interpret:
s30.photobucket.com/albums/c305/RidePi/memphis%20music%20and%20heritage%20festival/
Het zijn echter niet alleen de foto's van het festival, maar ook van de bloemetjes die ik van Arjan gekregen heb voor mijn verjaardag en van de fitnessroom in de kelder :P en ook nog een paar random uitzichtfoto's ^^

Comments

( 5 comments — Leave a comment )
kuukiichan
Sep. 3rd, 2008 10:25 am (UTC)
Dude, gewoon zomaar je tas gejat op school! D: Echt naar joh. ;_; *knuff*

En nu heb ik honger. XD Ik wil ook pannekoekjes. >O>

Lol, school is zo makkelijk daar? XD Damn... nu ben ik toch wel een beetje jaloers. :P
(Anonymous)
Sep. 4th, 2008 08:52 pm (UTC)
Wow weer eens een post ja :p vroeg me al af of je er ooit nog wat zou gaan zetten xD

Maar ik baal inderdaad ook enorm dat ik niet meer mag komen, had toch wel graag willen zien waar je nu zit.. (en ik had jou tuurlijk dolgraag weer willen zien ;) )

Tja, spreek je komend weekend wel weer

kus & knuffel
arjan
(Anonymous)
Sep. 4th, 2008 10:21 pm (UTC)
heeys,

balen man datje tas gejat was..je hebt hem wel trug dat is dus niet zo heel erg meer, maar je portomornee is wel wat minder :S...
en ze zouden hier mense die een pen of een tas, boek, schrift of whatever ook moetten afvoeren met handboeien en politie enzo...dan valt er op school hier nog wat te beleven (niet dattik nog op school zit maar toch :P).

uhm ik ga deze comment maar eens afsluiten...voordat ik de ergste onzin verhaal ga lopen vertellen, heb je A) geen zin in en B)schiet je er geen fock mee op :P.

spreek je nog wel weer eens een keertje als ik de volgende dag NIET om 5 uur wakker hoef te zijn...en dus gewoon tot lekker laat(of vroeg) achter m'n 40 inch tvtje zit(lees computer).

groetten en doei

Maartentje
(Anonymous)
Sep. 5th, 2008 07:13 pm (UTC)
mail 3 sep
Hallo Rianne, we kunnen je hier ontvangen en je mail lezen.Ook die van 3 sertember !!!Beter op je tas met inhoud letten toch !!!Maar gelukkig is het goed afgelopen.We hebben je brief(je)ontvangen , maar het heeft er wel een week ocwegedaan om hier te komen !!!
Overigens schrijf je leuk.vlot en goed leesbaar en onderhoudend !!!
Gma/opa
(Anonymous)
Sep. 6th, 2008 03:21 pm (UTC)
man man man rianne toch
misschien moet je maar eens laten zien dat je uit bresjes komt!

maar goed ik wou ook eens een berichtje achterlaten.. lol..

spreek je op msn wel en je brief is onderweg dus ik verwacht er weer een terug.. maar verder moet je maar lezen, anders weet je alles al.. haha

anyway, good luck and have lots of fun and ttyl

mari-elle
( 5 comments — Leave a comment )

Latest Month

March 2009
S M T W T F S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Page Summary

Powered by LiveJournal.com
Designed by Taichi Kaminogoya