?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Gebeurtenissen van 2 weken :P

Oeioei ik ben behoorlijk lui geweest de afgelopen 2 weekjes, dus hier komt een behoorlijk grote update (geschreven is ie 2 kantjes, ik verveelde me op school :P).
Ten eerste ben ik natuurlijk behoorlijk jarig vandaag dus laat de felicitaties maar komen ^^
Om maar bij het begin te beginnen; de vlucht naar Memphis, en de aankomst. Ik vloog om 6.20 vanuit Boston, dus dat betekende dat ik met de bus van 2.30 naar het vliegveld moest. Ik heb die nacht dus niet geslapen, er was een dansfeest enzo en we zijn gewoon wakker gebleven met z'n allen tot 2 uur 's nachts.
Toen ging ik dus met het vliegtuig, de vlucht duurde ongeveer 3 uur. Gelukkig moest ik maar 1 vlucht maken, zonder overstappen enzo (heel vele mensen meosten dat namelijk wel). Ik heb heel even geslapen in het vliegtuig, maar voor de rest was ik behoorlijk moe (en verkouden door de airconditioning DX).
Maargoed ik werd ontvangen op het vliegveld met knuffels e.d. maar dat is eigenlijk allemaal een beetje langs me heen gegaan. Ik zat ongeveer als een soort zombie in de auto op weg naar huis en kon eigenlijk alleen maar denken aan een warm bedje <3 
De eerste paar dagen heb ik samen met mijn duitse gastzusje Christin een beetje thuis gezeten, downtown Memphis verkend en gefitnesst en dat soort dingen. Ik heb Graceland van de buitenkant gezien (het was helaas al sluitingstijd geweest enzo) en het is Elvis Week ofzoiets :P echt een grote hoeveelheid mensen met elvis t-shirt lopen overal rond.
We werden een beetje verveeld na een paar dagen, want helaas is downtown Memphis niet zo spectaculair als het lijkt, zeker niet als je geen bussen weet en verder ook niet weet waar je heen moet. Ook vroegen dakloze mensen me steeds om geld en dat vond ik echt verschrikkelijk. (ze zijn echt behoorlijk eng).
http://s30.photobucket.com/albums/c305/RidePi/Memphis/

We gingen ons eerst registreren voor school vrijdag 8 augustus, maar Lenore had een bepaald formulier niet ingevuld, dus moesten we weer terug. Maandag weer terug met het formulier, moesten we 3 uur wachten tot we aan de beurt waren om ons rooster te regelen met de counselor. Hij heeft ook beloofd te zullen navragen voor band, maar tot nu toe heeft hij dat nog niet gedaan (de lul!).
Ik heb engels, Mississippi studies, U.S. Government, geometrie, environmental studies, zoology, drawing, ceramics, duits3 en spaans1.
Sommige van die vakken zijn alleen het eerste semester en anderen alleen het tweede semester, dus het zijn er niet zoveel als het lijkt :P.
Het rooster is hier wel een beetje typisch, je hebt hier namelijk iedere dag dezelfde lessen. Iedere dag heb je 7 lessen, maar sommige mensen hebben 'work release', dat betekent dat ze eerder van school weg mogen om te gaan werken (daar krijgen ze ook credits voor). Ook aan het huiswerk wordt zwaarder getild. Waar het in Nederland zo ongeveer je eigen keus is of je het doet of niet (behalve natuurlijk bij de heer de Putter) moet je hier je huiswerk inleveren en als je het niet hebt ben je volgens mij behoorlijk de Sjaak, je krijgt iig een lager cijfer op je rapport. 
Maargoed vandaag ben ik dus jarig en vanavond zijn we uit eten geweest. Een all you can eat buffet in een casino en het was JUMMEH!! =D nu is mijn buikje alleen een beetje uitgezet want het all you can eat heb ik een beetje letterlijk genomen maar dat maakt verder niet uit :P
Zaterdag komen 2 andere exchange students bij ons feesten, Katrin en Jamie en we gaan bbq-en op het dak ^__^ 
Anyway dat was weer al het werk van twee weken, een beetje kort samengevat misschien maar ik kan niet alles tot op de detail onthouden.
Op msn zal ik mensen uit Nederland niet meer spreken behalve in de weekends, omdat ik om 6 uur 's ochtends geen tijd heb om online te komen en omdat om 6 uur 's avonds niemand bij jullie meer online is :P Maar mailen zal ik wel af en toe als ik tijd heb want ik heb ook huiswerk enzo :P

Comments

( 3 comments — Leave a comment )
(Anonymous)
Aug. 17th, 2008 03:08 pm (UTC)
nog ff een laaaate gefeliciteerd! *knuffel*
arjan probeerde nog 's nachts te bellen toen het bij jou overdag verjaardag was maar hij kreeg de voicemail, vandaar dat et een dagje later was.

en hij was vergeten te feliciteren voor mij met een knuffel erbij:O

maargoed, viel spass nog daar,

mit freundlichen grüßen,

Tessaaa
(Anonymous)
Aug. 22nd, 2008 08:56 pm (UTC)
ben benieuwd naar het volgende stukje :)
mama
(Anonymous)
Aug. 30th, 2008 07:27 pm (UTC)
verjaardag
Ha Rianne, Nog een erg late felicitatie voor je verjaardag uit Kampen, bij dezen! Ik ben niet zo'n computer-mens, al moet er soms gecomputerd worden, en daarom wist ik niet zo goed hoe ik je op je verjaardag kon feliciteren. Ik heb het wel geprobeerd! Ik vind het leuk om je stukjes te lezen; wanneer komt de volgende? Of ben je druk met school en socializing,enz.? Sterkte daar aan de andere kant van de Oceaan! Groetjes van tante Tiny.
( 3 comments — Leave a comment )

Latest Month

March 2009
S M T W T F S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Page Summary

Powered by LiveJournal.com
Designed by Taichi Kaminogoya