?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Let's go Paw Sox, let's go!

Jeej weer een nieuw berichtje hier :P. Ik zal maar lekker vertellen in chronologische volgorde, te beginnen met maandagavond.
Maandagavond zijn we naar de United Skates of America geweest, een soort rolschaats- en skeelerbaan. Ik heb gerolschaatst voor het eerst in 10 of 11 jaar ofzo en ik vond het weer helemaal leuk xD. Verder kon je daar ook nog laser tag doen (lasergamen of hoe dat dan ook in het nederlands heet) wat ik ook heb gedaan voor de eerste keer in men leventje. Het was echt behoorlijk vet en niet echt zo duur als in Nederland geloof ik.
FOTO'S ---> http://s30.photobucket.com/albums/c305/RidePi/United%20Skates%20of%20America/

Dinsdag zijn we een dagje naar Newport geweest, een soort badplaatsje dichtbij waar wij zitten. Ik ben samen met Sarissa het stadje in gegaan om een bikini te zoeken, maar we konden er helaas geen vinden en tegen de tijd dat we terug waren bij het begin om het strand te gaan zoeken was het 4 uur, dus eigenlijk niet echt meer de moeite. We zijn toen maar sushi gaan eten en daarna op het gras in een of ander parkje gaan liggen. Lekker even lezen en niks doen dus. De sushi was trouwens echt heel erg lekker <3

Kijk mijn eten!
Rest van de foto's van die dag:
http://s30.photobucket.com/albums/c305/RidePi/Newport/

Er zijn die dag trouwens ook minder plezante zaken gebeurd. Ik wilde gaan pinnen, en ik heb het geprobeerd bij ongeveer 5 verschillende ATM's, maar allemaal zeiden ze "can't read card" of iets dergelijks. Een van de andere Nederlanders dacht misschien dat het magneetstripje van mijn bankpas beschadigd was. Ik bellen naar mijn mama (om kwart over 8 's avonds, dus daar kwart over 2 ofzo, maar het was een noodgevalletje) En zij is naar de bank geweest om te vragen hoe het kon. Zij wisten het ook niet zeker, dus nu krijg ik een nieuwe bankpas met pincode. Het vervelende is alleen dat daar minstens een week overheen gaat. Maargoed ik heb dan maar even een mailtje gestuurd naar mijn IEC, Emily Force, en haar het probleem uitgelegd. Zij is ook met een handige tijdelijke oplossing gekomen voor het probleem. Je kan via Westernunion ofzo geld overschrijven naar alle delen van de wereld en dan kan de persoon aan wie het overgeschreven is het op komen halen. Zaterdag zal ik dus weer gewoon over meer dan 5 dollar kunnen beschikken als het goed is :P 

Dan komen we op de dag van vandaag, woensdag dus. Vandaag waren er ook geen lessen, we zijn namelijk naar een baseballgame gegaan van de Pawtucket Red Sox tegen iets met Red wings (ik ben de volledige naam vergeten). Oersaai en het duurde 3 uur, maar het is natuurlijk wel iets wat je meegemaakt moet hebben als je naar Amerika gaat (omdat het ongeveer de nationale sport is). 
Voor de wedstrijd begint zingen ze het volkslied en tijdens de wedstrijd zingen ze nog een liedje wat we hebben geleerd bij de Engelse les:

~Take me out to the ball game,
Take me out to the crowd,
Buy me some peanuts and cracker Jacks,
I don't care if I ever get back
Oh it's Root, Root, Root for the home team,
If they don't win it's a shame,
'Cause it's one, two, three strikes you're out 
In the old ball game~

Nouja een hartsikke vet liedje dus en iedereen ging meezingen :P 
Het enige rare vind ik wel dat we gedurende dit hele kamp nog niet het amerikaanse volkslied hebben geleerd, maar daar ga ik morgen achter vragen bij de Engelse les.
Foto's van de wedstrijd enzo:
http://s30.photobucket.com/albums/c305/RidePi/PawSox%20game/

Om af te sluiten nog een leuke merkwaardigheid: De prijzen die op de prijskaartjes staan bij artikelen zijn zonder belasting. De belasting rekenen ze er hier bij de kassa bij (daar sta je dan als nederlander met je gepaste geld).
Dat was het weer voor deze keer, het volgende berichtje zal denk ik rond zaterdag/zondag wel weer komen, als ik gearriveerd ben bij mijn gastgezin.Latest Month

March 2009
S M T W T F S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by LiveJournal.com
Designed by Taichi Kaminogoya