?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Poepoe

Er werd mij gevraagd om een update, dus vooruit maar weer :P Ik ben niet zo heel erg in de mood om een groot verhaal te schrijven, dus ik hou het maar kort.
Sinds vorige maand zijn er een aantal vrij ingrijpende dingen gebeurd. Ten eerste is ongeveer 3 weken geleden een ander Duits meisje bij ons op de bank komen slapen, Isabel. Persoonlijk vind ik haar een beetje raar en Christin vindt haar nog verschrikkelijker dan ik. Een week later echter kregen we te horen van Lenore dat wij moesten verhuizen en dat Isabel permanent bij Lenore in het huis zou gaan wonen. Wij helemaal van streek natuurlijk, moeders kreeg weer een telefoontje midden in de nacht en dat soort ongein :P Christin is meteen die zaterdag verhuisd, naar een gezin met 2 jongere meisjes en een meisje van haar eigen leeftijd. Die mensen zijn heel aardig dus dat zal allemaal wel goed komen, ik ga daar deze vrijdag blijven slapen voor Halloween enzo :).
Voor mij was het echter een ander verhaal. Ik ben nog een week bij Lenore gebleven, en toen werd Lenore ineens afgelopen zondag gebeld door Emily dat ze me zou komen ophalen en dat ik bij haar zou blijven tot ze een ander gezin voor me gevonden hadden.. een meisje uit Nieuw-Zeeland, Cheyanne ofzo, was uit haar huis getrapt omdat haar moeder zich teveel met het gastgezin bemoeide en omdat ze niet op de afgesproken datum wilde vertrekken. Zij moest daarom ook bij Lenore gaan verblijven, voor onbepaalde tijd..
En nu woon ik dus tijdelijk bij Emily, ik ben verschrikkelijk moe omdat de andere studenten, Marie-Eve uit Quebec en Richard uit Duitsland, veel later naar bed gaan dan ik gewend ben :(.
Afgelopen maandag hadden we een halloweenparty voor alle uitwisselingsstudenten, dat was behoorlijk tof met veel eten enzo ^^ hotdogs en chili <3. Ik was verkleed als een heks met een lelijke tweedehands jurk die ik bij de Goodwillstore had gekocht voor 25 cent :P Ik was alleen niet herkenbaar als een heks behalve als ik men hoed op had, dus dat schoot ook niet op :P
Ik hoop dat ze snel een gezin voor me vinden, maar Emily zei ook al dat haar IEC's (de mensen die families moeten zoeken voor mensen zoals ik) hun werk niet echt fantastisch doen dus ik weet niet hoe lang ik hier nog zal zijn, voor nu zit ik hier best goed :)

Groetjes en veel plezier met deze late update,
Rianne

Comments

( 5 comments — Leave a comment )
(Anonymous)
Oct. 30th, 2008 04:59 pm (UTC)
bedankt Rianne, we zijn weer bij!!!
Kus mama
(Anonymous)
Oct. 30th, 2008 08:07 pm (UTC)
hmmmm, ging niet zo goed dan :O

gelukkig zit je op het moment goed ^^

knuffel,

Tessa
(Anonymous)
Nov. 14th, 2008 11:14 pm (UTC)
dus je hebt nog geen vast adres voor mn enorm lange brief?:(
mari-elle
(Anonymous)
Dec. 28th, 2008 06:35 pm (UTC)
2008
hoi rianne

aad en ria wenssen jou alle goeds voor 2009.

groetjes ria en aad
(Anonymous)
Jan. 30th, 2009 11:29 am (UTC)
update
zeg rianne.. zou je niet weer eens een update maken?:P

prettige voortzetting,

marielle
( 5 comments — Leave a comment )

Latest Month

March 2009
S M T W T F S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Page Summary

Powered by LiveJournal.com
Designed by Taichi Kaminogoya